izoldesmamma

Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Magdalena Hoof - 26 maj 2011 17:00

Idag har vi äntligen varit och handlat och införskaffat en del saker vi behövt ha, så nu känns det skönt. Vi handlade en massa mat på ICA Maxi, sedan vidare till ÖoB (hatar reklamen) för att köpa matlådor. Det slank även med nya tandborstar till barnen med Hello Kitty och Spiderman-motiv, och en chipsskål till barnen i plast. Dom hade ju sönder min fina, rosa Popcornskål för ett tag sedan och jag saknar den massor!

Och så var vi in på Jula och köpa en ny cykelsadel (ÄNTLIGEN) till mi cykel så nu slipper jag få ont i röven när jag cyklar. Den blev en med gelé. Hur skön som helst. Och så köpte jag ny plinga och nya handtag till den gamla cykeln som ska ut på Blocket på försäljning. Helst ikväll tänkte jag. Det är en grön MB. Intresserad?


Dagens middagstips är: Raggmunkar



Av Magdalena Hoof - 26 maj 2011 08:53

Varför kan jag inte sova längre?

Det går inte och jag blir så trött. Och nu när man är förkyld och helt slut i kroppen så måste man kunna sova, men det går inte!

Inatt såg jag till och med när solen började gå upp. Det blev bara ljusare och ljusare, och här blir det inte kolsvart om nätterna längre. Så där låg jag, klarvaken, läste några kapitel till i min bok innan jag försökte tvinga mig att somna, och ni vet ju hur bra det brukar fungera?

Men tillslut så. Närmare 3 inatt tror jag det blev, så somnade jag tillslut, bara för att vakna strax innan 8 sjöblöt av svett! Hur vidrigt är inte det då?

Så jag klev upp och hoppade in i duschen. Sedan ringde moffa och frågade om jag kunde komma och städa hos honom, men jag sa att jag var för förkyld för det. Vet inte om han trodde på mig, det lät nästan inte så, men jag orkar helt enkelt inte nu. Kanske i helgen. Söndag eller lördag.

Och om en halvtimme kommer älsklingen hem. Jag längtade så mycket efter honom igårkväll. Det blir så vissa dagar.


På lördag ska vi på lite fest hos en av mina nya jobbkompisar. Kommer vara annat folk där som vi känner också. Fast jag ska köra. Hade ingen lust alls att festa, och Tony skulle också ta det lugnt sa han. Så hoppas det då. Vill kunna hitta på något på söndag, kunna köra bil om vi måste för det är så jävla värdelöst om vi båda druckit kvällen innan och dagen efter får ingen av oss köra bil. Man blir så strandsatt här hemma om det är dåligt väder. Nej, så jag bestämde mig direkt att jag blir nykter.


Idag ska vi åka och storhandla. Hade velat gå en sväng på stan med. Fika kanske, men jag vet inte om det är någon idé om jag inte har någon smak. Mysigt att göra något vi två. Pratade om att kanske gå på bio ikväll, men jag vet inte. Våran plan för juni månad går ju lite i stöpet om vi ska gå ut och fika och gå på bio och sånt. Äh, får se!

Ovido - Quiz & Flashcards