izoldesmamma

Alla inlägg den 30 maj 2011

Av Magdalena Hoof - 30 maj 2011 22:42

...att jag och syrran vann 14000 kr på bilbingon på Vitgården. Helvete vad nervösa vi var där. Jag hade 3 nummer kvar till full bricka, och så kom nr 24. Vi blev nervösa som fan, och så kom nr 16 och jag skrek rakt ut och både jag och Malin fick skitont i magen. Ett enda nr kvar...flera nummer ropades upp och sedan kom det, det som inte fick komma. En tut, från en annans bil. Fy fan vad less vi blev. Det var 2 stycken som fick dela på prissumman. Sådär nära har jag aldrig varit att vinna på bilbingo förut. Är fortfarande bitter....

Av Magdalena Hoof - 30 maj 2011 11:15

Så skönt att en ny vecka har börjat och jag fick lämna helgen som var bakom mig. Nya tag, glöm det som varit.


Har nyss kommit hem från ännu en morgonintro på jobbet jag börjar på på onsdag. Jag är så nervös så jag mår illa. Ena stunden tror jag inte att det kommer funka, och i nästa så känner jag att det visst kommer göra det. Men såhär är jag jämt. Nervös och orolig, och jag blir så trött på mig själv för att jag är på det här viset.

Jag har fått en massa pass i sommar nu också. Tror det blev 8 pass i både juli och augusti, och jag kan få några till, men jag skrev upp mig på dom först och främst. Både jag och hon som jobbade idag tyckte att jag skulle börja med dom först så kunde jag fylla på sen om jag ville. Men nu i juni går jag inte ut riktigt lika hårt. Det blir 4 pass då. 



På torsdag åker jag till Sandviken och hämtar min lillsnutta. Hon ska vara här hos mig och oss i 13 dagar. Vi åker hit på fredagmorgon igen. Och för att tågresan ska gå så bra som möjligt så packar jag med dator, filmer och några böcker. Och så ska vi ju såklart fika på tåget och äta lite godis. 3 dagar senare åker älsklingen till Stockholm för att operera sig, så då blir jag och Izolde ensamma i 2 nätter. Gud vad jag längtar efter henne nu!

Ovido - Quiz & Flashcards