izoldesmamma

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Magdalena Hoof - 22 maj 2011 18:14

Jag fattar inte varför jag FORTFARANDE går upp i vikt trots att jag börjat röra mer på mig. Jag är så jävla less på allt på min kropp just nu så jag tror jag kräks snart. (ja då kanske man går ner i vikt?) Varför ställde jag mig på vågen idag?

Nu vill jag gå ner 15 kg. Minst! Då hamnar jag på ett BMI på kanske 20 istället för 25,1 som jag har just nu, idag! BLÄ!!


Jag har en plan nu i skallen som jag slaviskt ska börja följa. Så länge det inte spöregnar så ska jag:


1. Gå upp varje morgon vid 8:00 och det första jag gör är att då ta en entimmes promenad. Har hittat en slinga som tar 50 min att gå och det ska väl räcka till att börja med.


2. Cykla överallt i den mån det går. Typ till mina föräldar, min syster och ner till stan. Så länge vi inte måste storhandla, ta cykeln för bövelen, och om det inte spöregnar förstås. Bilen ska stå så mycket det bara går!


3. Har fått ett fettförbränningsprogram jag tänkte jag skulle försöka följa. Kanske inte superstrikt men till största del iallafall. Sen dra in på godis (vilket jag faktiskt knappt äter längre, för sött) och saft, läsk och chips. (chips är min last på senaste, jävla skit)


4. Har dessutom börjat kika efter motionscyklar på Blocket och det finns några som inte är allt för dyra. Men frågan är om jag verkligen kommer använda den här hemma. Många säger att man får "gratis träning" framför TV:n med en sådan, men samtidigt vet jag att många cyklar en gång och sen står den och samlar damm. Så där är jag i valet och kvalet.


5. HÅLLA DENNA PLAN!!


Så vad tror ni? (jag vill tro på detta)




Ovido - Quiz & Flashcards