izoldesmamma

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Magdalena Hoof - 8 maj 2011 18:18

Idag har vi haft fullt upp hela jäkla dagen. Vi kom just hem och nu förblir vi hemma resten av kvällen. Vi har flängt omkring och haft oss sedan Tony kom hem vid 12-tiden. Först åkte vi till Elgiganten och fick mellanskillnaden tillbaka på mobiltelefonen som jag köpte för en vecka sedan för dom hade en prissänkning på 950 kr. Så fick tillbaka det. Sedan fick vi äntligen sälja iväg Mercan. Sen åkte vi och köpte pizza. EFter det vidare hem till mamma och pappa för att hämta deras gamla säng, så nu har vi en jätteskön säng, äntligen! Ut med det gamla, in med det nya bara. Efter vi monterat ihop den for vi till Krokom för att hämta ett marsvin. Turbo heter han och bor nu hos oss. Ett virvelmarsvin i svart och brunt. Jättetam liten sak!


Nu ska vi börja grilla, entrecote blir det ikväll. Tvättstugan har vi från kl 19 och jag antar att vi kommer sätta oss på balkongen resten av denna kväll och bara umgås vi två. Behövs lite kvalitetstid ihop såhär kvällen innan han åker bort några dagar med jobbet igen. Men nu har jag iallafall ett litet sällskap här hemma.

Av Magdalena Hoof - 8 maj 2011 10:45

Då fick jag precis veta att ännu en vän väntar smått. Herregud vad alla förökar sig. Det är så konstigt att alla i ens närhet får barn vid samma tidpunkt. Och så går det några år där ingen av ens vänner ska ha barn, men så plötsligt blir alla gravida och ploppar ett år. Märkligt det där. Måste vara värsta babyboomen i år och nästa år. Jag skulle inte ens bli förvånad om dom sista vännerna berättade i år att dom också ska ha barn. Inte ett dugg faktiskt.

Ovido - Quiz & Flashcards