izoldesmamma

Alla inlägg den 15 april 2011

Av Magdalena Hoof - 15 april 2011 21:25

Om 6 dagar kommer Izolde och hennes pappa hit. Biljetterna är bokade och betalda. Det känns så himla bra och dom blir här en vecka!

Kommer bli underbart!

Av Magdalena Hoof - 15 april 2011 10:03

Idag flyger min lillasyster till Sveriges Hufvudstad, Stockholm. Hon ska hälsa på en kompis och jag hoppas hon får det trevligt.


Jag vill också flyga. Jag hatar att flyga, men det är någon form av hatkärlek till att just flyga. Jag kan inte sluta tycka att det är fascinerande, härligt och skönt samtidigt som jag är livrädd, svettas, får panik strax innan vi ska lyfta och, ja det är sant, jag har gråtit i samband med lyftningen. Bara för att det var en så otrevlig känsla.
Det är inte kul när det är turbulens, då tror jag att vi ska störta och alla dör. Sist jag flög till Thailand åkte både jag och Izoldes pappa på vinterkräksjukan på flyget. Vi hade ungefär 6 timmar kvar att flyga. Jag spydde som en gris! Då ville jag nästan att vi skulle störta så jag slapp vara med mer, för jag mådde så inihelvete dåligt. Samtdigt var det världens turbulens, så alla fick sitta fastspända under typ 8 timmar av 12 eller liknande. Man fick egentligen inte ens gå på toaletten, men det var man ju tvungen till att göra och flygvärdinnorna förstod ju varför. Fy fan vilken helvetesresa det var! Jag hoppas syster slipper turbulens idag när hon flyger ner, men det går ju så snabbt att flyga till Stockholm så man hinner ju knappt upp i luften förren man ska landa.


Jag längtar tills nästa gång jag får sitta på Arlanda och vänta på flyget till varmare länder. Ta en drink eller öl i baren. Sedan boarda planet, även fast jag vet att jag kommer få panik av att bli instängd i kabinen, och veta att man ska åka på semester. Känslan är oerhört härlig!

Ovido - Quiz & Flashcards