izoldesmamma

Alla inlägg den 14 april 2011

Av Magdalena Hoof - 14 april 2011 23:20

Jag tror jag börjar få magkatarr igen. Började få ont idag, fast mådde först jätteilla. Trodde jag skulle kräkas ett tag, men sen blev det mer som att det bara gör ont. Fast det har väl sina orsaker att man får det. Jag har ju mina aningar om varför. Typiskt, fan det är ju så jävla drygt!


Och jag hatar verkligen dessa kvällspromenader som jag måste ta med hunden på kvällen innan man ska lägga sig. För det första är jag hur mörkrädd som helst. Jag har hallampan och lampan i fönstret i köket tänd varje natt jag är ensam hemma. Och så är jag livrädd för att bli överfallen när jag går ute själv, så jag går och kollar över axeln hela tiden. Normalt? Nej....
Och nästa vecka blir jag ensam hela veckan. Jag funderar på att övernatta hos mamma och pappa då. Om jag får.
Nej, jag hatar verkligen det här. Är skiträdd när jag måste gå ut på kvällen, ensam. Nu har jag börjat gå här i området, inne bland husen istället för ute vid vägen där jag går med henne på dagtid. Det är förbjudet att rasta hunden inne på bostadsområdet, men det skiter jag i. Jag plockar ju upp efter henne så vad spelar det för roll då? Hellre det än att bli våldtagen eller mördad!

Av Magdalena Hoof - 14 april 2011 17:26

Hur ska man hålla kvar den här motivationen till att bli smal och läcker?

Man, iallafall jag, har en bild i huvudet av hur jag vill se ut. Jag hatar ju att köpa kläder och jag tror att anledningen till varför är att jag inte alls trivs med mig själv just nu. Sen jag var gravid så blev huden på magen helt degig och med bristningarna så stramas den inte upp trots att jag går ner i vikt. Det är väl bara att inse att den aldrig mer kommer bli sig lik som den en gång var. Jag kan ibland må helt dåligt över det och över hur min kropp ser ut som en 80-årings, men jag är ju bara 27!

Skulle aldrig i livet fettsuga mig, för så mycket fett finns det inte på mig att jag har behov av något sånt, men vem vill inte ha ett par fina tuttar som sitter där dom ska, och inte sitter nere på magen?

BH lyfter, visst, det ser ok ut då, men börjar ju nästan gråta när man ser sig själv i spegeln när man ska in i duschen. För ett år sedan hade jag gått ner ganska mycket i vikt och som följd så blev dom mindre och ja, platt. Det fanns typ inget innehåll kvar alls då. Då hatade jag det ännu mer.

Jag kommer ihåg en gång när jag var på Badhuset och stod i duschen. En annan kvinna runt 30-35 duschade hon också och jag tyckte så himla synd om henne för hennes bröst var bara som små skinnsäckar, utan innehåll, som bara fanns där. Jag önskade så himla mycket att det inte skulle bli så för mig, men jag tror den önskan försvann någonstans på vägen, för exakt så blev det ju för mig.

Jävla skit....

Ärligt inlägg det blev!

Vi gillar´t!

Av Magdalena Hoof - 14 april 2011 14:42

Jag gav mig ut på en powerwalk med min lilla hund. Eller lilla och lilla förresten, hon är ju gigantisk nu. Och stark som en oxe. Snart orkar jag inte hålla emot längre och då kommer hon sticka till skogs och bosätta sig där.

Men jag tränade henne att "gå fint" när vi hade en liten bit kvar hem. Det gick över förväntan och till och med hon tyckte det var roligt. Det tog oss en halvtimme att gå runt varvet, jag trodde det skulle ta längre tid. Jag skulle behöva gå kanske en kvart till, men jag kanske tar och går en halvtimme till om en stund. Jag vill gå ner i vikt nu, på riktigt. Och hunden behöver väl motion hon med. Jag hoppas att hon snart börjar förstå att hon inte ska dra så hemskt i kopplet som hon gör. Slutar hon med det så kanske vi kan få en del fina promenader ihop, hon och jag. Annars blir det till att lämna henne hemma och gå ensam. Vilket egentligen är skönast, för då slipper man alla dessa luktstopp, kisstopp och bajsstopp hela tiden. Man tappar farten och pulsen håller sig inte där på topp som jag vill att den ska. Men som sagt, hon kanske ändrar sig snart?

Av Magdalena Hoof - 14 april 2011 10:35

Om 9 dagar fyller min älskling 4 år. Och hit upp kommer hon och hennes pappa i mitten på nästa vecka! Jag håller på att längta ihjäl mig nu.

Jag önskar dom kunde komma tidigare. Tony åker till Umeå på måndag med sitt jobb. Dom vet aldrig när dom kommer hem. Antagligen tidigast torsdag. Sen ska han jobba helgen. Fredag-lördag och sen söndag-måndag. Det är tur att han iallafall är ledig på påskafton då Izolde fyller år och vi ska ha kalas för henne. Och synd att hans barn skulle åka bort. Ska se till att städa iordning fint här och renbädda hennes säng i helgen. Men hon kommer nog sova hos mig ändå. Gojäntan min!



Ovido - Quiz & Flashcards