izoldesmamma

Alla inlägg den 29 juni 2011

Av Magdalena Hoof - 29 juni 2011 21:45

Dagen kan väl summeras som att den var underbar trots att älsklingen skruvat bil nästan hela dagen. Jag var med en stund och åkte runt till Mekonomen (båda två) och skroten bara för att ha något att göra innan jag blev avsläppt hos mina föräldrar. Skulle äta middag där. Men Tony hämtade mig innan dom kom tillbaka från affären och så åkte vi hem en snabbis för han ville duscha och så skulle vi cykla tillbaka till dom istället för att åka bil. Hur varmt som helst var det ute och en skön, men svettig, cykeltur fick vi. God middag med jordgubbar och grädde till efterrätt på deras altan. Jag älskar att vara hemma hos dom på deras altan!

Jag ska nog dit och sola imorgon kanske, om vi inte åker iväg till någon liten sjö. Får se vad det är för väder när vi slår upp våra ögon imorgonbitti.


Imorgon kommer två av "terroristerna" hit och ska vara här några dagar. Var ett tag sedan dom var här nu. Det blir bara mindre och mindre. Och nu har dom sommarlov och deras mamma har semester hela sommaren, så dom kommer nog inte vara här speciellt mycket i sommar.


Jag är ledig resten av veckan. Jobbar 4 och 5 juli nästa gång. Ska bli intressant att jobba 2 dagar i sträck. Sedan har jag en helg då jag jobbar 3 dagar i sträck. Kommer nog vara ganska så klen sista dagen kan jag tro. 42 timmar på 3 dagar...


Av Magdalena Hoof - 29 juni 2011 09:52

Nu verkar sommaren äntligen ha kommit tillbaka. Igår var det varmt som bara den, och vi ska inte prata om hur underbar kvällen igår var. Jag slutade kl 22 och gick ut och gick in i en vägg av varm sommarkväll. Gud vad underbart det var! Idag är det strålande sol och säkert hur varmt som helst. Jag funderar på att cykla till mamma som har semester den här veckan.

Jag fick en så fin och bra sommarklänning av henne i förrgår när vi var uppe i Lillänge och kollade på kläder. Mamma är snäll hon! En mörk turkos. Sitter bra och jag ser inte ut som ett tält i den!

Ovido - Quiz & Flashcards