izoldesmamma

Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Magdalena Hoof - 12 juni 2011 18:44

...så verkar humöret på en annan person också mulna på. Tråkigt. Jag vill inte ha en surkart här hemma. Kanske att dagen imorgon blir bättre. Isåfall längtar jag dit!

Av Magdalena Hoof - 12 juni 2011 15:07

Igår blev det eftermiddag på Östersundstravet med V75 och Jämtlands Stora Pris. Det var sådär. Trevligt men alldeles för varmt för att ta med sig Izolde dit. Fanns ingenstans att sitta förutom på gräset vid lekplatsen, så fick grymt ont i fötterna. Vi spelade några 20:or på några lopp och vann några hundra, så dagen blev gratis iallafall.

Tony försvann vidare till campingen med gamla vänner från Ström och jag och Izolde åt middag hos momma och moffa. Grillat! Sen hem och sov.


Imorse klev jag och Izolde mest bara upp och for till affären och köpte med oss frukost till momma och moffa. Det var mysigt, fast dom sov när vi kom dit. Blev lite lek och så kom storebror och hans familj dit och fikade vid lunchtid. Alltid lika roligt att träffa dom och lilla Tove! Hon börjar bli riktigt stabil i nacken nu. Så nu är man inte lika nojjig när man ska hålla i henne längre. Blir grilla ikväll igen. Tonys barn kommer senare ikväll med, så äntligen får Izolde leka med dom någon dag innan hon åker hem på onsdag igen.

Ovido - Quiz & Flashcards