izoldesmamma

Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Magdalena Hoof - 21 mars 2011 13:45

Så, då var man tillbaka i civilisationen igen då. Visst fasen mår man bättre när man är där uppe i skogen och inga måsten har. Bara naturen och djuren som närmsta granne.

Tystnaden var öronbedövande på kvällarna.

Jag trivs där uppe, bortsett från att man inte kan ta sig en dusch. Så efter 3 nätter i skogen utan dusch var det riktigt skönt att komma hem och ställa sig i duschen.

Visst går det att tvätta av sig däruppe inne i badrummet över handfatet med så ska det värmas vatten (smälta snö i det här fallet) och det går ju inte på en sekund direkt. Så det krävs lite planering.

Men vi har haft det så skönt.

Lördag och söndag drog vi en repa upp på Midsommarberget med skotern och pimpelspöna och försökta få fisk. Vi fick 3 små öringar igår på dom 3 timmar vi satt där.

Sen åkte vi hem och grillade dom. Inte så mycket kött alls men en liten smakbit var blev det.

Upp 8:30 imorse för att städa och plocka ihop och åka hem. 10:00 körde vi ut från byn och 2 timmar senare var vi hemma.

Roxy stortrivdes där uppe. Hon var inte kopplad en enda gång. Hon till och med tyckte om att åka skoter. Det var ju det bästa, för då följde hon ju med upp på berget. Hon satt framför Tony när han körde. Hur bra som helst!

Vi funderade på att åka upp om 2 veckor igen men som det såg ut så tror vi inte att det kommer vara så mycket snö kvar där uppe då. Vägarna hem vara alldeles bara och vattniga. Värsta tövädret idag!


Den här veckan börjar jag skolan. Jag ska läsa Ma A i 5 veckor nu.


Vi får väl se hur det går...

Ovido - Quiz & Flashcards