izoldesmamma

Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Magdalena Hoof - 15 mars 2011 11:43

Jag är väldigt glad att jag inte bor i Japan just nu.

Snacka om panik.

Jag undrar hur detta ska sluta. 

Kommer Japans invånare att bli tvungna att fly till andra länder?

Kommer Japan bli ett öde land?

Man har många frågor om det just nu.

Aftonbladet uppdaterar ganska flitigt samtidigt som dom har en live-chat där läsare kan ställa sina frågor angående Japan-katastrofen.

Men chaten, tycker jag, har spårat ur en aning. Relevanta frågor angående katastrofen blandas med frågor om reportrarnas jobb på redaktionen mm. mm.


För egen del har jag 6 dagar kvar på min ledighet innan skolan sätter igång. Jag ska läsa Matte A i 5 veckor innan jag hoppas på Svenska B i 5 veckor. Jag hoppas det går bra och att jag klarar av ämnena som behövs till slutbetyget.

Jag ska nog gå till skolan idag och hämta ut matteboken samt prata med studievägledaren lite till. Ska kolla hur många poäng jag har kvar att läsa så jag vet hur länge jag har kvar att gå.


Solen skiner här i Jämtland idag, som den gjort senaste dagarna. Det är så skönt! Även fast det blåser så får man vårkänslor.


Vi planerar lite resor framöver, men jag tvivlar på att det blir mer än just planeringar. Vi vill åka på Elitloppet som är sista helgen i maj. Vi vill även åka några dagar till London med våra vänner som funderar på att åka dit i sommar. Gratis boende har vi där och flygresan var inte så dyr.

Spara, spara spara!

Vi vill även åka på en sol och badresa i sommar när Tony fyller 30. Men jag tror som sagt inte att det blir mer än just planer, tyvärr. Om vi inte vinner storvinsten på Lotto eller V75!

Ovido - Quiz & Flashcards