izoldesmamma

Alla inlägg den 30 april 2010

Av Magdalena Hoof - 30 april 2010 13:37

Det är nu man firar in våren tydligen. Vinter är väck och sommaren är på insprång. Och det ska firas med majbrasa och smällare, grillning och gott att dricka. Jag ska inte grilla, trots att det ändå är 10 grader varmt ute och det faktiskt går att grilla. Nej, då ska köttet stekas i pannan istället. Inte alls lika gott. Men vin, det har jag iallafall. En flaska rött.


Tony surrade om att han ville gå ut och ta nån öl. Jaha...

Det känns väl inte superspännande att gå ut och sitta som femte hjulet och lyssna på när han och hans vänner pratar. Inte direkt alls faktiskt. Jag vet hur det blir.

Och det verkar inte som att dom som jag vet skulle kunna tänkas gå ut ikväll ska ut heller. Jag vill ju ut och dansa och ha roligt så, inte sitta still på en jäkla stol en halv natt och bara sitta. Då kan jag lika gärna stanna hemma.

Och jag som är sugen på att gå ut också. Men har ju inte råd egentligen heller. Eller jag har inte det! Jävla pengar...


Och ironiskt nog så ringde Kornboden imorse och det lät som att jag hade fått jobbet på Recall. Han sa det i och för sig inte rent ut, men när jag sa att jag ska börja på utbildningen på måndag. "Så då kan du inte börja på måndag då om jag skulle erbjuda dig jobb?" frågade han då.

Typiskt!

Ovido - Quiz & Flashcards