izoldesmamma

Alla inlägg den 4 april 2010

Av Magdalena Hoof - 4 april 2010 15:53

Min hjärna är som en enda stor drömmande trädgård. Dagdrömmar och nattdrömmar och jag tycker inte om det.

På dagen kan jag iallafall bestämma själv vad jag ska drömma om men på natten är det omöjligt. Då poppar dom mest bisarra bilderna upp och jag kan må dåligt hela dagen efter.

Inatt tex så drömde jag om exet. Att jag var och hälsade på och jag var ute och gick. Så sågs vi på en butik och pratade och sedan sa han att han skulle gå och ville ha en puss. Han sa: Jag vet att du har en kille men kom och ge mig en puss. Din kille är iallafall en idiot.

Hmmmmm......

Och så drömde jag en massa annat idiotiskt.

Natten till igår drömde jag att en atombomb släpptes här i stan och jag tog skydd i syrrans garage som var ett skyddsrum.

Men idag är det sol och jag har solat en del så nu är mitt ansikte fullt av fula fräknar igen. Det är just nu det är så fult. När man är sådär vinterblek i huden, och så ploppar alla fula fräknar upp. Mycket finare när man fått en fin brun färg så dom inte syns lika väl. Tur det finns smink!


Sett Dating in the dark?

Sjukt program. Alla hånglar med alla typ och sedan när dom får se varandra får dom panik för dom är så oattraktiva typ. Nej men nästan. Ja, jag vet inte jag, men ett totalt meningslöst program iallafall.

Ovido - Quiz & Flashcards