izoldesmamma

Alla inlägg den 3 april 2010

Av Magdalena Hoof - 3 april 2010 22:12

Jag har inte sett en enda påskkärring i år. Var tog dom vägen?

Flög alla till Blåkulla? Eller har själva påskkärringandet gått ur tiden?

När en annan var liten gick man ju runt alla gårdarna där på Anarisvägarnas radhusomården och knackade dörr och fick godis och ibland tråkig frukt av snälla pensionärer. Men nu för tiden ser man dom aldrig. Kanske för att man inte längre bor i radhusområden?


Den här dagen har bestått av sol och vårkänslor. Vi klev inte upp förren halv 12 idag på riktigt. Tony gick upp vid 10 men jag låg kvar och sov en stund till. Sedan kom han och la sig en stund innan jag hoppade in i duschen. Det är så mysigt att ha någon att vakna med och få kramas med varje morgon. Jag älskar det!

Malin och hennes Ola kom senare i eftermiddag och stannade till nyss. Vi har ätit och druckit gott, 3-rättersmiddag, godis och söt smörkolalikör.

Proppmätt, javisst!


Igår var vi 4 på Boda Borg och försökte knäcka några uppgifter i dom 17 cellerna som finns. Vi klarade 6 celler men var in i i stort sett alla. Det var sådär, mycket roligare när man var mindre.

Imorgon hoppas jag på mera sol och då tänker jag sitta ute på altanen och lapa lite.

Sedan var den här påsken över och förbi.

Jag vet inte jag...det här med påsken känns lite överflödigt på något vis. En massa jävla mat och godis så man blir sådär äckligt mätt och bara vill ligga i sängen i en vecka typ.

Men mysigt ändå bara för att man samlas några stycken.


Så fortsatt Glad Påsk!


Ovido - Quiz & Flashcards