izoldesmamma

Alla inlägg under augusti 2010

Av Magdalena Hoof - 22 augusti 2010 13:23

Jag längtar efter dig älskling!


Så snygg!


  

Av Magdalena Hoof - 22 augusti 2010 11:06

Jag tycker inte om söndagar. Det är nog värsta dagen på hela veckan.

Då är helgen verkligen tokslut och man vet när man vaknar att imorgon får jag inte sova såhär länge som jag sov idag.

Är det det som kallas ångest?


Det jag mer har ångest över är att det faktiskt börjar bli höst nu. Ok, hösten kan va jäkligt fin och allt men nej. Sommaren var alldeles för kort här uppe i Jämtlandd. Den startade någon gång där i början av juli och höll i sig drygt en månad. Efter supervintern som var då det var över -20 strecket mest hela vintern så behövde iallafall jag lite värme, men den kom aldrig. Mina batterier är iallafall inte alls laddade inför den kommande vintern.


Det var länge sedan jag la in någon bild här.

Hittade några iallafall.


Jag, mamma och syster var iväg i veckan och plockade jordgubbar. Dom var stora som äpplen. Jag plocka ihop 6 liter och mosade ihop och la i frysen.

 

Här är från i somras då vi var på Jamtli med barnen. Izolde det lilla kakmonstret äter Ballerinakex!   

   


Fina lilla Tuva-Li som hälsade på!


Och Storebror Milo var här samtidigt! Sötnos!

   


Här åker Izolde karusellen på Jamtli. Första gången hon åker karusell utan mamma eller pappa.


Här gungar hon HÖGT och tyckte det var så himla kul!

 


Vi var till 4H gården och kikade på djuren där.







På väg in på 4H

     

Av Magdalena Hoof - 20 augusti 2010 17:32

Jag är inte van vid att vara ensam såhär mycket som jag kommer va denna helg. Idag jobbar älsklingen 9-21 och imorgon börjar han 9 och slutar inte förren på måndagmorgon runt 10. Snacka om maraton! Det är tur att det inte är kroppsligt tungt arbete han har. Tycker han är så duktig som orkar med det.


Var en sväng till doktorn idag och visade upp min fot men det var ju bortkastad tid och pengar. Hon lyssnade inte på vad jag sa utan började trycka på helt fel ställen tills jag sa till igen att det var faktiskt fotknölen på INSIDAN av foten som gjorde ont och inte mitt på och yttersidan som hon trodde. Så nej, det var ingen fara och den var knappt svullen. Nähä? Jag ser ju skillnaden att den ser fet ut! Och ont gör det och svårt att gå i trappen. Men det var bara att gå på den så normalt som möjligt. Jaja...


La ut bilen på blocket idag med med hjälp av snälla kusin Robin. Nu ska den bort. Helst av allt byte mot någon annan rolig bil eller ett bra bud. Bara att hoppas att man får iväg den nu då.


Tonys barn sov här inatt men man ser inte så mycket av dom när dom är här. Dom har ju fått en del kompisar här nu och är mest ute och springer och cyklar när dom är här. Kommer in då och då och berättar något och sticker iväg sen igen. 

Så det ska vara antar jag?


Ikväll blir det lite vin med en kompis och sen kommer älskling hem. Gud vad jag längtar!

Och kommer längta efter han hela helgen nu! Ibland kan jag sakna han när han går på toa. Min prins!


Och så pratade jag med Izolde idag. Men hon pratar mest bara om bajs och att "mamma är en busunge". Åh så jag längtar efter henne nu. Ska ta ut lovdagar och åka ner och hämta hem henne så fort jag inte har kurser på skolan som jag måste gå på. Om 2-3 veckor det blir kanske. Känns länge dit men jag kan inte vara hemma från kurserna...tyvärr.

Av Magdalena Hoof - 18 augusti 2010 14:49

Varför måste jag bli så nervös för allting.

Jag vet nu att jag faktiskt kan köra lastbil ganska bra för att aldrig ha kört förut. Det går ju hur bra som helst och idag fick jag läsa mig hur man ska planera sin körning så pass att man undviker att stanna vid rödljus och övergångsställen och annat. Krypkörning istället för helt stopp. Och tillslut så fattade jag och det gick bra!

Men ändå, jag är så nervös!

Inför egentligen allting jag ska ta mig för.

Varför?

Och hur får jag bort det?


I väntan på svar på den frågan tänker jag åka iväg och plocka jordgubbar.

Av Magdalena Hoof - 15 augusti 2010 14:03

Igår blev jag som medlurad ut att åka båt. Så jag följde med och hade det skitkul fram tills jag ramlade i båten och stukade foten. Så nu har man skitont och haltar sig fram så gott det går. Skulle behöva en permobil nu nästan.

Var hemma ganska tidigt ändå. Men tror det blev lite för mycket av det goda. Så lät det iallafall på Tony...

Nu är det 2 veckor till inflyttningsfesten med och då ska jag inte ramla och stuka foten!

Av Magdalena Hoof - 13 augusti 2010 12:09

I måndags klarade jag uppskrivningen på C! Weeeiii!

Kändes riktigt jävla bra. Fast det är som inte riktigt samma grej som när man klarade B-teorin när man tog körkort. Men jag var alldeles skakis efteråt när jag ringde till Älsklingen för att berätta att jag klarat det. Papperet skakade som ett litet asplöv i handen på mig.


Annars har det vart smådrygt i veckan på skolan. Stannade hemma idag. Jag orkade inte åka dit. Ont i skallen för tredje dagen i rad idag. Fattar inte varför jag har så ont!

Så det blev att sova hela förmiddagen idag.


Barnen sov här inatt och ska vara här hela helgen.

Ska försöka få tapetserat i sovrummet i helgen med och köpa nya blandare till badrummet.

Storebror kommer förbi i eftermiddag och ska kika på blandaren i köket om han har grejjer så han kan sätta in den nya där. Hoppas! Så blir det ännu lite bättre där.


Av Magdalena Hoof - 8 augusti 2010 12:34

Jag vet inte vad som händer med mig men senaste veckan har jag inte alls vart på skitbra humör. Har fräst och tänt till på en gång för minsta lilla grej och jag mår skitdåligt över det. Det blir ju Tony som kommer i kläm. Jag vill helst bara sova. Och så drömmer jag så mycket konstigt nu igen. Och bara det är drygt det också. 

Och så fort jag tänker på Izolde så kan jag helt bryta ihop. Så har det aldrig vart förut. Det känns som att det bästa är att jag får göra som jag vill just nu tills det känns bättre och att ingen ska måsta säga emot mig för mycket. Då blir det bara bajs av allt. 

Men så ska det ju inte behöva vara heller.

Kanske är bra att jag får vara ensam nu i över ett dygn. Tony jobbar ju sitt första dygnspass idag och jag är helt själv.

Ska laga bilen med kusinen senare idag bara. Men annars inget.


Tonys barn var ju här i helgen. Det gick superbra. Första gången som dom sov hos oss. Igårkväll så pratade vi om att bygga om lite så dom får ett eget litet "sovrum" och det tyckte dom lät bra. Behöver bara bygga till en liten, liten vägg och ställa dit en våningssäng, sen är det klart. Istället för att dom som nu ska sova på golvet på madrasser. Känns nog bättre för alla om dom har sina sängar här med. 


Det är så mycket jag vill göra men som jag inte har någon ork till.

Tänkte gå upp till Tonys jobb idag och hämta bilen men jag orkar inte. Jag måste diska, städa och plocka idag men jag vet inte om jag orkar det heller. Varför har det blivit såhär nu?

Av Magdalena Hoof - 5 augusti 2010 17:26

Inatt ska jag jobba, sitta vak hos en man. Jag har aldrig suttit vak förut och är faktiskt lite nervös för det. Man sitter där och vet att han i stort sett kan dö när som helst. Och då är man helt ensam. Jag har bara sett en död människa förut. Min mormor var det. Men det var som en annan sak. Jag har aldrig sett någon dö. Kan ju hoppas att det inte händer under mitt skift iallafall.

Har dessutom vart vaken sen 6:30 idag och slutar först 07:00 imorgonbitti. Ska försöka sova ikväll en stund innan jag börjar.

Datorn och skolböcker och film ska med iallafall så jag har något att göra och fördriva tiden med. 

Ska dit imorgon med mellan 16:30 och 22. Känns bra att tjäna lite extrapengar.


Älskling hade haft det bra på sitt nya jobb idag och har antagligen redan fått 6 pass den här månaden. Det är ju riktigt bra det! 

Hoppas allt går bra där så han får en fast tjänst där. Det känns som att allt äntligen börjar ordna upp sig nu med allt. Bostad, jobb, livet. Det enda jag saknar är Izolde. Saknar henne så jävla mycket så det går inte att beskriva. Men så fort jag har lite pengar till övers så ska jag åka ner och hämta upp henne en vecka tänkte jag. Och dit längtar jag!

Ovido - Quiz & Flashcards