izoldesmamma

Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av Magdalena Hoof - 20 augusti 2010 17:32

Jag är inte van vid att vara ensam såhär mycket som jag kommer va denna helg. Idag jobbar älsklingen 9-21 och imorgon börjar han 9 och slutar inte förren på måndagmorgon runt 10. Snacka om maraton! Det är tur att det inte är kroppsligt tungt arbete han har. Tycker han är så duktig som orkar med det.


Var en sväng till doktorn idag och visade upp min fot men det var ju bortkastad tid och pengar. Hon lyssnade inte på vad jag sa utan började trycka på helt fel ställen tills jag sa till igen att det var faktiskt fotknölen på INSIDAN av foten som gjorde ont och inte mitt på och yttersidan som hon trodde. Så nej, det var ingen fara och den var knappt svullen. Nähä? Jag ser ju skillnaden att den ser fet ut! Och ont gör det och svårt att gå i trappen. Men det var bara att gå på den så normalt som möjligt. Jaja...


La ut bilen på blocket idag med med hjälp av snälla kusin Robin. Nu ska den bort. Helst av allt byte mot någon annan rolig bil eller ett bra bud. Bara att hoppas att man får iväg den nu då.


Tonys barn sov här inatt men man ser inte så mycket av dom när dom är här. Dom har ju fått en del kompisar här nu och är mest ute och springer och cyklar när dom är här. Kommer in då och då och berättar något och sticker iväg sen igen. 

Så det ska vara antar jag?


Ikväll blir det lite vin med en kompis och sen kommer älskling hem. Gud vad jag längtar!

Och kommer längta efter han hela helgen nu! Ibland kan jag sakna han när han går på toa. Min prins!


Och så pratade jag med Izolde idag. Men hon pratar mest bara om bajs och att "mamma är en busunge". Åh så jag längtar efter henne nu. Ska ta ut lovdagar och åka ner och hämta hem henne så fort jag inte har kurser på skolan som jag måste gå på. Om 2-3 veckor det blir kanske. Känns länge dit men jag kan inte vara hemma från kurserna...tyvärr.

Ovido - Quiz & Flashcards