izoldesmamma

Alla inlägg under maj 2010

Av Magdalena Hoof - 10 maj 2010 16:07

04:00 ringde klockan imorse och jag vaknade för kanske femtielfte gången då. Trodde att jag försovit mig hela natten. Så sömn är nåt jag knappt fått alls inatt, men jag kom upp och kom iväg i tid.

Åkte med E till Åre/Duved och tillbaka med en massa stopp efter vägen.

Kändes bra allting tyckte jag.

Fick lämna mejeriprodukter, mest mjölk och fil, hos affärer och dagis efter vägen, fick publik på ett dagis där småbarnen tryckte näsan mot fönstret från det att vi kom till vi for igen. Gulligt!

Var klar runt halv 12 då vi kom in till stan igen och sedan satt vi mest i 2 timmar, väntade på en till bil, hjälptes åt att lossa en massa vagnar och sedan var det tack och bock och jag fick åka hem.

Hemma 14, somnade en stund senare och sov en timme. Välbehövligt!

Kvällen har väl inte så värst mycket att ge, tror det blir rätt tidigt. Ska bli skönt att få sova inatt....

Av Magdalena Hoof - 9 maj 2010 14:39

Både igår och idag har solens strålar värmt mitt kära Östersund.

Igår och idag har jag solat några timmar och fått sådana där riktigt snygga solränder. Eller så är det inte alls snyggt...

Det är så härligt med sol och värme och jag känner att jag kan inte få nog av det efter den här enormt långa och iskalla vintern!

Björkarna och rönnen håller på att så smått slå ut nu och huden luktar sol. Det är så underbart nu.

Jag känner mig så glad och framåt och jag längtar tillbaka till YA.

Är nästan ledsen för att vi nästa vecka ska ut på praktik och inte ut till F4 och sitta och diskutera mera, trots att det faktiskt blev tråkigt.

Men om en vecka är vi där igen.

Jag kommer bryta ihop totalt om jag inte får fortsätta utbildningen. Vad ska jag göra då? Hur ska jag gå vidare? Det är ju det här jag vill. Det jag VERKLIGEN vill. Jag ska ge järnet hela veckan på praktiken och verkligen följa varenda liten jävla trafikregel som finns på körtestet. Då kanske man har sitt på det torra 23 veckor framöver.


Snart ska jag och mamma åka och träna. Det blir lite av den varan nu för tiden och jag funderar på att boka in några spinningpass till veckan så jag vet att jag kommer iväg. Det var länge sedan det nu. Men vikten har jag hållit i stort sett. Det känns skönt.

Men jag vill ju gå ner 6 kg till iallafall. 5 har försvunnit och det är stor skillnad på mage, rumpa och bröst. Dom är nästan borta nu.

Men jag vet var man kan köpa nya   


Ut i solen en sväng till innan det bär av till Friskis!


Av Magdalena Hoof - 8 maj 2010 07:41

Idag väckte jag tuppen nästan. Men bara nästan...

Men det kommer jag göra nästa vecka, det är ett som är säkert.

Idag vaknade jag 7:20 av att Tony fick SMS.

Fast hade vart vaken från och till ett tag nu på morgonen ändå. Ja, jag är pigg och mår inte alls dåligt av att ha vaknat nyss.

Det är sol, det är ljust och kanske varmt ute idag?

Då gör det absolut ingenting att man kliver upp vid den här tidpunkten. Fast jag har inte klivit upp, jag ligger och drar mig.


Av Magdalena Hoof - 7 maj 2010 13:01

Jag börjar faktiskt bli van vid att bara jobba eller vad det nu är man gör för aktivitet, halva fredagen bara.

Samma på golfen också, där slutade vi halv 12 varje fredag. Hur skönt som helst!

Idag fick vi gå strax innan 12 och jag var hemma tidigt som attan.

Träning halv 4 på Friskis.

Sen blir det väl middag lite senare och ännu senare åker vi till bror som fyller 36 år idag! Ringde han imorse och gratta,

På måndag 4:45 ska jag infinna mig på Milko ute i Lugnvik där jag ska åka med. Till Åre tydligen. Hoppas killen jag ska åka med är bra. Men det tror jag säkert.

Det känns riktigt kul det här.

Folket jag går med är bra, roliga och så. Och just nu så är alla aktuella för utbildningen med. Och det är inte så ofta som det är så. Det brukar alltid vara någon eller några som inte är det, men vi är tydligen intresserade och fokuserade på det vi ska göra och det skulle vara riktigt roligt om alla faktiskt går vidare.

Tråkigt om någon får lämna alltihopa.

Så nu måste man se till att göra sitt allra, allra bästa på praktiken nästa vecka!

Av Magdalena Hoof - 6 maj 2010 17:24

Någonting måste ha hänt med min rygg den här veckan, men jag vet inte vad. Såhär jävla ont som jag har nu ikväll har jag nog aldrig haft. Det som värker inne i skelettet långt ner i svanken på 2 punkter. Som lite utåt mot höfterna.

Jag vill lägga mig ner och grina. Får jag det?

Skulle bära matkassen från bilen och in nyss när vi kom hem men jag fick ge den till mor istället för jag pallade inte att bära den. Och den var inte skittung som dom brukar kunna bli.

Vad har hänt med min rygg?!


Av Magdalena Hoof - 5 maj 2010 17:10

Alltså, sitta i grupp och diskutera etik och moral ungefär 2 dagar i rad är inte skitkul måste jag säga.

Det blir som långrandigt och alla verkade bli lite less nu på slutet.

Intervjuer blev det idag, men mig och 2 andra hann hon inte med, så vi ska in imorrn.


Idag kom mitt nya körkort också, äntligen.

Och jag har tydligen en ny behörighet på det, nämligen AM. Fick fråga farsan vad det var. Klass 1 moppe sa han. Så jag får väl tydligen köra deras moppe?

Och så kom ansökan om körkortstillstånd idag med. Så imorgon ska jag ta med mig det där till YA och lämna in.

Och så får vi veta våra praktikplatser imorgon med.


Och så har jag en karl som tycker det är jättekul att jobba över nu för tiden också. Jag tycker väl inte att det är riktigt lika roligt. Men men...

Kan väl inte göra så mycket åt det.

Av Magdalena Hoof - 4 maj 2010 20:54

Jag skrattade nästan på mig alldeles nyss när jag skulle logga in här och såg vilka bokstäver säkerhetskoden bestod av: a n u s.

Ja jag säger då det!


Har ni sett Filip Hammar och Fredrik Wikingson (heter han så?)

Dom kör ju en såndär grej, Bra eller Anus.

Det som är riktigt jäkla Anus nu är att jag knappt sett min karl på 2 dagar. Han kommer väl hem snart och han hinner mest bara in och sedan ska jag sova typ.

Och imorgon ses vi efter jobb/utb som vanligt och jag längtar.

Det suger anus när han jobbar på kvällen såhär.

Blir sällskapssjuk som aldrig förr. Visst kan man säkert hälsa på någon, men dom flesta har ju som fullt upp med sitt en vardagskväll med familjen och matlagning och sådana saker.

Saker som jag saknar.

Jag vill också ha en familj. Min lilla familj bor i Sandviken så jag får ha familj dom gånger jag har henne.

Men jag vill ha det så jämt. Önskar jag fick ha det så jämt.

Av Magdalena Hoof - 4 maj 2010 17:32

Jag trodde att min skalle skulle vara helt mossig den här veckan av all information vi får och behöver, och alla prov och tester som ska göras m.m m.m, men den kroppsdel som faktiskt tar all stryk är ryggen?!

Antagligen för att vi sitter stilla så länge som vi gör. På hårda stolar som känns alldeles för låga. Och ingen luft och varmt som en bastu. Det är grejjer det....eller så inte alls.

Så ikväll vet jag inte om jag orkar så mycket mer än att ligga ner i sängen och vila.

Jag har iallafall hjälpt till att handla och så lagade jag maten ikväll. På lunchen diskade jag och satte igång diskmaskinen och plockade ihop lite.


Imorgon efter jobb/skola ska vi kika på en lägenhet. En liten etta på 31 kvadrat. Inte mycket att hänga i julgran kanske, men jag känner att nu är det nog dax att flytta. Men jag vet inte jag. En etta känns så jävla litet. För litet och man vet aldrig hur långvarigt det blir heller. Så jag är jävligt skeptisk till den idén, men vi får väl se hur det ser ut imorgon.

Billig hyra var det iallafall...klen tröst.


Ska hämta ut paket på posten.

Ska duscha.

Ska spela poker.

Ska ringa Izolde.

Ska se DH ikväll.

Ska sedan sova...


Ovido - Quiz & Flashcards