izoldesmamma

Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Magdalena Hoof - 28 maj 2010 16:26

Ja, då var en större säng rikare imorgon då!

Hittade en säng på blocket.se idag och ringde på den och den var min om jag ville ha den. Så har ordnat med släpvagn och bil med dragkrok så imorgon ska vi hämta den, jag och älsk!

Resårbottnar, bäddmadrass och sängram! Skitbra det.

Och i samma veva så lämnar jag min gamla 120 säng hos en gubbe som ringde och ville ha den. Perfekt! Det var som på samma ställe. Som att det var menat!

Hoppas man kommer sova skönt i den nya. 160 cm bred, så nu kan man bre ut sig lite extra. Min första egna riktiga stora säng med fin sängram och hela skiten!

Nu fattas bara soffa. Men det finns inget av intresse på blocket just nu, men det är bara bra med tanke på att vi inte har plats för någon soffa förren vi flyttat. Det får vi ta i slutet av juni.

Det här känns riktigt jäkla bra måste jag säga. Det blir vårat, med våra saker. Grejjer vi köper tillsammans nu. Visst, jag hade ju allt förutom soffa, men känns skönt att få köpa något ihop ändå. Som säng och soffa nu då. Underbart!

Av Magdalena Hoof - 28 maj 2010 11:40

Visste ni att Naturrutan blir just Naturrutan baklänges?

För just nu känns det som jag sitter mitt ute i naturen faktiskt. Fåglarna kvittrar för fullt och det hörs ända in och regnet droppar ner från en tung himmel. Det är sånt där skönt fågelkvitter som liksom gurglar fram sitt kvitter på slutet i olika toner.

Inte sånt där jävla kraxande från skatjäveln.

Känns skönt att veta att det är sommar fast det ändå känns som man blivit lurad på den. Med tanke på vädret. Kallt, blåsigt, regnigt.


Hittade en hel säng med madrasser och sängram idag för bara 2000 som jag vill ha. Vi behöver ju som en större säng, men nu är det pengar som problemet. Synd man inte fått skattepengarna än. Då hade det inte vart några problem.

Och så en soffa....sen klarar vi oss.

Egentligen klarar vi väl oss med min 120 cm säng, men ändå. När barnen ska bo där så känns det som man vill ha lite större så dom får plats med respektive förälder när dom väl är där. Izolde kommer ju upp en vecka i slutet av juli så behövs ju nåt till dess. Och eftersom det bara är en tvåa så ryms det inga mer sängar.

Ovido - Quiz & Flashcards