izoldesmamma

Alla inlägg den 26 juni 2010

Av Magdalena Hoof - 26 juni 2010 14:34

Jo vi skulle ju sätta oss i Badhusparken i torsdagskväll och ha lite picnic jag och darling. Vi hade med oss öl och en flaska rosé och köpte med oss en pizza på väg ner. Han hade 2 kompisar med sig också.

EFter vi käkat och druckit lite så skulle vi spela mini-golf. Vädret var ju kanon!

Men, det slutade med att vi skippade golfen och hamnade ute på sjön istället på en flotte.

Snacka om fest på sjön!

Jag donerade mina bästa leggings till Storsjöodjuret. Eller det var väl Tony som gjorde det egentligen efter att han spillde ut en massa rom och cola på dom. Då slet han av dom och kasta dom i sjön. Sen frös jag lite om benen och fick några myggbett.

Träffa en gammal kompis sen dagis och "småskolan" och gick in på Plaza och sedan ut igen lika snabbt.

Träffade en avlägsen släkting också. Jag var tydligen superlik hans farmor, min mormors syster. Skulle få se kort på henne sen.

Midsommarafton firades hemma hos Tonys jobbarkompis och hans familj ute i Lugnvik. Dom hade tvillingflickor på 9 månader som var hur söta som helst!

Vi åt sill och potatis och grillade lite senare. Men det blev en tidig kväll. Vi åkte hem vid 22. Satte oss ute på altanen och spelade lite kort innan vi hoppade i säng och spelade lite poker. Jag somnade rätt snabbt.

Snart åker vi till Häggenås och spelar bilbingo med chans till 100.000

Hoppas man vinner nu då.

Kommer väl hem sent ikväll.

Imorgon är sista lediga dagen innan jag börjar på skolan igen. Skönt som fan! Sen blir det 3 veckors plugg innan semestern sista 2 veckorna i juli.

Och om 2 veckor har vi flyttat också. Ska bli skönt att få bo själv men val av by ångrar jag. Men vad ska man göra då när man inte får tag i lgh här i stan? Söka vidare bara...

Men ja, kanske inte ens kommer bo kvar här i Jämtlands så värst länge till heller så. Det ni!

Ovido - Quiz & Flashcards