izoldesmamma

Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Magdalena Hoof - 5 juni 2010 22:31

Imorgonförmiddag åker dom hem. Min lilla plutta åker från mig igen och jag bryter väl ihop som vanligt. Jag HATAR det. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag hatar att lämna ifrån mig henne.

Jag vet ju när jag får ha henne här igen men dit är det ganska länge.

Men det har vart underbart dom här dagarna. Hon har varit ganska mammig och kramat och pussat mig och har inte brytt sig så himla mycket om T förutom på kvällarna när hon ska sova. Jag har inte fått lägga henne ensam. Det känns inget vidare...

Idag skulle vi gå på badhuset hon och jag  men när vi kom fram så såg jag att det var stängt från idag och en vecka framåt. Och vi som köpt en ny baddräkt till henne igår och allt så vi skulle kunna bada idag. Så jävla typiskt. Så vi gick hem igen och gick ner på stan med alla andra och käka lunch och glass och kikade runt lite.

Sen hem och lekte och solade och sen åkte hon och jag ner till Badhusparken och kasta sten i vattnet och lekte i lekparken ett bra tag. Träffade Tony där med. Har inte träffats sen i måndags så ville verkligen det, även om det bara var en kort stund.

Men imorgon blir det som vanligt igen. Längtar!

Och snart flyttar vi med. Ska bli underbart att få bo själv igen. Det behövs verkligen nu.

Ovido - Quiz & Flashcards