izoldesmamma

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Magdalena Hoof - 16 juni 2010 18:47

I måndags började vi köra ute på skolan.

Inte jag då, men 4 andra. Igår fick vi andra 8 köra, 4 på förmiddagen och 4 på eftermiddagen. Min grupp körde på eftermiddagen. Samma idag. Fast än så länge, tills vi fått våra körkortstillstånd får vi bara köra inne på inhägnat område och det är, för vår del, på flygfältet!

Jajjemen, så är det!

Vi snurrar omkring på stridsflygets gamla startbana som ligger bredvid den riktiga startbanan. Kändes lite konstigt idag när man såg SAS-planet starta och flyga sin kos, men jag älskar att se när dom startar och landar.

Det gick bra igår att köra, och halvt om halvt idag. Scania gick skitbra att köra slalom med mellan konerna, både att backa och köra framåt med, men sen när jag skulle köra Volvon fick jag nåt psykbryt så tillslut gav jag upp. Dom där jävla boggiehjulen var nere pga att skåpet var lastat så då blir den mycket svårare att styra mellan konerna. Nej, istället för att fortsätta och jävlas så gav jag upp!

Men nu känns det riktigt roligt att det börjar hända saker.


Mindre roligt är att jag idag fick veta att det är nåt strul med mitt tillstånd. Ringde till Transportstyelsen för att höra hur det går med mitt tillstånd och hon sa först att hon skulle försöka fixa klart det då på en gång, men så kom hon tillbaka och sa att det hade strulat sig med nåt av alla register det ska utredas i men hon kunde inte få fram vart och varför. Jag har aldrig blivit stoppad av polisen eller fått böta för nåt, så jag vette fan vad det kan vara?

En kille sa att det kan bli så om man bytt folkbokföringsadress, och jag har ju anmält en sån till 1 juli ganska nyss, så jag hoppas att det är pga det och inte är nåt annat.


Imorse åkte mamma och pappa tillsammans med Herr och Fru Larsson till den svenska huvudstaden.

Dom ska bo på hotell och se Rod Stewart i Globen imorgon. Sen på fredag hoppar dom på kryssningsfartyget till Riga och kommer hem på söndageftermiddag till Sthlm igen.

En riktigt härlig liten minisemester. Är så glad för deras skull att dom äntligen kom iväg på något tillsammans igen. Det var ju allt för länge sedan. Våra familjer semesterade hemskt mycket ihop när vi var små, med husvagn och hela baletten och det var nog bland dom bästa semestrar man haft det. Iallafall som barn. Saknar den tiden ibland. Det var så mysigt. Nu vill man ju kunna göra så själv, med sin egna lilla familj. Kanske till nästa sommar?

Så nu har jag FF här hemma ända till söndag.

Ganska skönt att bara få vara ensam ett tag jag och Tony med. Flytten blev framflyttad iallafall en vecka, men det gör ju inte så mycket. Hoppas bara vi kommit till rätta innan Izolde kommer upp.


Ovido - Quiz & Flashcards