izoldesmamma

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Magdalena Hoof - 10 juli 2011 12:47

Jag blir trött på mig själv som blir orolig för minsta lilla. Jag kan bli så orolig så jag mår illa på riktigt. Fast illamående jag haft denna helg är inte pga det. Ryggläge hela helgen. Och idag ska han tydligen komma hem. Jag fick tag i han nyss faktiskt. Han hade sovit hos sin nya syster. Jag önskar han hade hört av sig på något vis och sagt vart han var och att han inte hade batteri på telefonen. Är det inte så man gör? Hör av sig och berättar sådant om batteriet på mobilen dör så ingen får tag i en? Jag gör så iallafall. Men jag kanske är ensam om det? Hur gör du?


Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har sett på TV sen jag klev upp. Prinsessan och Grodan och nu Toy Story 3. Fast jag har mest knappat på datorn och haft på TV:n i bakgrunden. Solen lyser idag, men jag har ingen lust att gå ut. Orkar inte heller för den delen. Önskar bara han kunde komma hem nu och åka och handla och göra lite mat till mig. Men jag kommer väl ändå inte kunna käka.

Får se hur lång tid det tar till nästa gång nu....

Av Magdalena Hoof - 10 juli 2011 10:30

Jag har mått dåligt hela helgen. Ryggläge sen i fredags. Ingen som är här och hjälper mig med saker som borde göras. Men jag har inte lyft ett finger här hemma. Varför skulle jag? Inte när jag mår dåligt.

Idag är det meningen att han ska komma hem, som han lovat. Ja, vi får väl se. Det beror ju tydligen på hur mycket han drack inatt, igen. Vi pratade vid 12 inatt och han lovade mig flera gånger att han ska komma hem idag, vid 19-tiden ungefär skulle han försöka vara hemma. Jag bölade i telefon för jag mår så dåligt och behöver honom hemma nu. Tar mig inte ens till en affär, och skulle nog inte orka gå omkring på en sån nu heller. Så han lovade mig att han SKA komma hem idag. Han skulle åka direkt han ätit hos sin mamma.

Men nu får jag inte tag i honom istället. Han mobil har vart avslagen sedan inatt och hans bror svarar inte i sin mobil heller. Så vad gör man?

Ovido - Quiz & Flashcards