izoldesmamma

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Magdalena Hoof - 13 september 2010 21:04

Idag fick jag mig en överraskning.

Min Izolde kan ju sjunga.

Hon sjunger Carola!

Hon sjunger refrängen på den här låten när jag spelar den i bilen.

 


Hon till och med oooar och drar ut på tonerna där Carola gör det i sången.

Jag kommer själv ihåg hur jag gjorde det, härmade mina idoler och låtsades vara dom. Men hur tidigt har jag ingen aning om.

Men jag kommer ihåg att när jag hade börjat skolan så lyssnade jag ofta på Lena PH och härmade henne.

Izolde kanske blir lite lik mig trots allt?

Av Magdalena Hoof - 13 september 2010 13:47

Jag ska bli faster! Min storebror och hans tjej ska få en liten bebis i februari. Det känns riktigt, riktigt roligt för inte trodde väl jag att han någonsin skulle få barn. Han börjar ju bli till åren, men vid närmare eftertanke så kommer han vara lika gammal som Izoldes pappa när han blir pappa för första gången.

Nej, man blir ju inte mindre sugen själv på en liten bebis när nästan alla runt omkring en skaffar barn hit och dit nästan lika ofta som jag byter underkläder. Det är iallafall så det känns.

Men man får nog nöja sig med att bli faster istället.

 

Izolde när hon är nyfödd! Tänk att dom ska få en sådan här liten skrutt!

  

 

I fredags åkte vi till Sandviken och hämtade Izolde. Det blev alldeles på tok för sent innan vi kom hem. Vi skulle hämta Tonys barn, vilket vi gjorde, men vi hade planerat att vara hemma vid 17-18-tiden på kvällen. Det blev runt 20:30 tiden. Så alla barn var supertrötta när dom väl kom hit så det blev bums i säng.

Lördagen bestod av en massa lek. Det var gårdsfest här i området och barnen fick rida på åsna och ponny, korv med bröd, fika, ansiktsmålning och fiskedamm.

Senare på kvällen blev det grillning med egen mat man ville grilla. Men det blev en tidig kväll ändå. Nästan alla hade gått när klockan var 20 så då tog jag med mig barnen hem och gjorde dom klar för natten. Det blev lite film och sedan kom Tony hem och det blev godnatt ganska tidigt för oss med.

Det är som lättare med barn när dom är fler. Då kan dom leka med varandra och dom hittar på mer själv än när dom är helt ensamma.

Men helgen var rolig, dock lite småsura barn igår, men alla har väl dåliga dagar.

 

Inatt är vi ensamma hemma jag och snuttan. Tony jobbar och kommer hem imorgoneftermiddag. Mamma ska vara barnvakt på förmiddagen imorgon när jag åker till skolan och har körlektion. Tony ska passa Izolde hela onsdagen för jag har körlektion hela dagen då. Och på torsdagen en stund. Bara hålla tummarna att det går bra! Annars får jag åka hem.

 

Men ja, GRATTIS till min bror och hans tjej S! Jätteroligt tycker jag!

Ovido - Quiz & Flashcards