izoldesmamma

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Magdalena Hoof - 14 juli 2010 18:56

Jajjemen!

Idag körde man för första gången ute i trafik med släp! Det är alltså andra gången EVER jag är ute i trafik och kör med lastbil. Och då fick jag köra med släp.

Det gick riktigt bra för att vara första gången så i fortsättningen tyckte D (läraren) att jag skulle köra med släp. Riktigt kul var det trots att jag fick använda en halv åker när jag skulle köra om ett vägarbete på kanske världens smalaste väg ute på landet, men det gick!

Genom stan åkte vi, ut till Torvalla och sedan tillbaka in till stan och sedan ut till skolan på Frösön. Hej va det gick!


I söndags hade min underbaring födelsedag!

29 år! Grattis i efterskott my love!

Det firade vi med att jag och hans 2 underbara barn bakade tårta till han som vi fikade ute på altanen. En riktigt god jordgubbstårta med lite maräng. Hur gott som helst!


Nu har jag även fått uppskrivningstid för C kort. Jag tänker inte säga när det blir utan det kommer jag nog berätta. Lite smånervös är jag nog inför det, men det ska väl gå bra kan jag tycka.


2 dagar kvar, sedan är det semester. Och 3 dagar kvar tills jag åker och hämtar lillskruttan min också! Oj så mycket roligt vi ska hitta på! Badhuset och Djungelhuset och en massa kul. Hoppas på finväder så vi kan ha picknickar ute i det gröna.


Tony jobbar till ikväll. Ganska tråkigt är det. I need you right now baby!

Ovido - Quiz & Flashcards